O nama

O nama

 

Panino-Logo-na-kataloguPanino je nastao iz želje da se na hrvatskom tržištu stvori distributer s najboljim smrznutim pekarskim proizvodima, koji će moći odgovoriti sve većim zahtjevima tržišta i individualnom pristupu svakom kupcu. Stavljajući kupca u poziciju da može birati proizvode i usluge po vlastitoj želji, neovisno o kojem se proizvođaču ili proizvodu radi, naša misija je plasirati na tržište visokokvalitetne, originalne proizvode koji osvajaju povjerenje klijenata i potrošača.

Vođeni vizijom da tvrtka Panino postane vodeći distributer smrznutih pekarskih i srodnih proizvoda u Hrvatskoj i regiji te sinonim za kvalitetu i profesionalnost u svim segmentima poslovanja, odlučili smo u naš asortiman uvrstiti proizvode svjetski poznatih proizvođača. S posebnim ponosom ističemo vrhunske brandove Bridor i Delifrance, koji svojom raznolikom i bogatom ponudom, nude široku paletu najkvalitetnijih pekarskih proizvoda originalne recepture i provjerene kvalitete.

Ponuda tvrtke Panino, kao i tehnička podrška koju pružamo našim partnerima, bez premca je na hrvatskom tržištu. U suradnji s tvrtkama koje se bave turizmom i ugostiteljstvom, uključujući i vrhunske hotele i restorane, postavljamo nove standarde kvalitete, a naši proizvodi zadovoljit će nepce i najzahtjevnijih gostiju.

Težimo izvrsnosti, zadovoljstvu naših kupaca i klijenata, a to želimo i dokazati visoko postavljenim standardima, predanošću i profesionalnošću. Osluškivanjem želja naših korisnika, kontinuiranim praćenjem tržišta, te širenjem asortimana proizvoda, bit ćemo na usluzi, spremni udovoljiti i najzahtjevnijim potrebama.

LeNotre skola blogJamčimo kvalitetu pekarskih proizvoda naših renomiranih i svjetski priznatih proizvođača. Brižljivo pripremani, prema tradicionalnim, prestižnim recepturama, ali vrhunskim, suvremenim inovacijama francuskih pekara, za koje su osvojili brojne međunarodne nagrade, pozivamo vas da uživate u njihovim čarobnim mirisima i okusima. Svi smrznuti proizvodi tvrtke Panino, visoke su kvalitete, a široki izbor proizvoda i njihova jednostavna priprema, nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Štoviše, zadovoljstvo ekonomičnošću i brzom pripremom široke palete pekarskih proizvoda, opravdat će očekivanja i najizbirljivijih. Garantiramo nenadmašno zadovoljstvo za sva osjetila u mirisu tek ispečenog kruha, peciva, bagetta ili kroasana i u vašoj kuhinji. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji dubokog smrzavanja, smrznuti pekarski proizvodi ne gube na svojoj kvaliteti i okusu pa ih je moguće čuvati i mjesecima, odnosno do isteka roka trajanja.

Prednost duboko smrznutih pekarskih proizvoda je i u tome što su uvijek lako dostupni i prikladni za upotrebu po želji ili potrebi, u svako doba. Osim što ćete time uštedjeti na vremenu, veliki izbor kvalitetnih proizvoda, olakšat će odluku i najzahtjevnijim gurmanima i biti na oduševljenje svima koji će uživati u brzo i jednostavno pripremljenim pekarskim delicijama.

Zadovoljstvo naših kupaca i klijenata od iznimne je važnosti. Kako bismo ispunili Vaša očekivanja i želje proširenjem ponude, važne su nam i Vaše sugestije, ali i impresije da postanemo najbolji!

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i prijedloge!

Hvala!

AAA